Onze wormwielreductoren

IE3 Elektromotoren

IE3 elektromotoren

IE2 Elektromotoren

IE2 elektromotoren

Dahlander Elektromotoren

Dahlander elektromotoren

Compact Elektromotoren

Compact elektromotoren

Wormwielreductoren met elektromotor

Wormwielreductoren met elektromotor

Wormwielreductoren zonder elektromotor

Wormwielreductoren zonder elektromotor

Hypoide reductoren
_

Frequentieregelaars
_

Online Payment

Even if your less into design and more into content strategy.

Support 24/7

Find some redeeming value with, wait for it, dummy copy, no less.

Bestverkochte Producten

tools-img-saw-1
NEW CHAIN SAW

Powerful Saw X-700

Using dummy content or fake information in the Web design process can result in products with unrealistic.

tools-img-saw-2

Related Products

Accept that it’s sometimes okay to focus just on the content.

TOOL & EQUIPMENT

How Choose Equipment & Tool

Websites in professional use templating systems. Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.

Parameters

This is quite solve.

Characteristics

Doing signals color.

Device power

Content strategy.

Our Articles

Assumptions and potentially serious design.

Vertragingskasten

Vertragingskast nodig? Vanuit onze voorraad kunnen we een breed aanbod aan vertragingskasten snel bij u leveren. Afhankelijk van het toepassingsgebied vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan vertragingskasten. Weet u niet welke kast het beste is voor uw toepassing? Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen met een gepast advies.

Motorreductor, reductiekast, reductiemotor?

Vertragingskasten of reductoren zijn breed inzetbaar. Afhankelijk van de toepassing hebben ze dan ook veel verschillende benamingen. De functie van een reductor is de mechanische overbrenging die de energie van een (elektro)motor omzet in een ander toerental. Dat toerental is dan benodigd voor de toepassing waarvoor de elektromotor wordt gebruikt. De rotatie van de uitgaande as van de elektromotor wordt verbonden met de reductor, die vervolgens via tandwielen de rotatie omzet in een ander toerental. Er zijn ook reductoren die de rotatie van de tandwielen via een uitgaande as haaks op de ingaande as laten gaan middels een kegelvormig tandwielsysteem. Ook is het mogelijk om met een spiraalvormig tandwiel het toerental te verlagen. Door dit zogenaamde “wormwiel” wordt het toerental verlaagd, maar heeft de uitgaande as van de reductor een hoog koppel. Ook zijn er nog motorreductoren die voorzien zijn van een frequentieregelaar. Hiermee kunt u de frequentie regelen, hetgeen voor sommige toepassingen nodig is.

Heeft u een defecte vertragingskast, dan kunnen we die uiteraard ook voor u repareren indien gewenst. In veel gevallen kunt u hiermee besparen. Vaak is de kast nog in prima staat voor verder gebruik, maar moet er het een en ander worden vervangen om hem weer in werking te laten treden. Daarnaast is het natuurlijk altijd verstandig om uw materieel goed te onderhouden, zodat het langer meegaat en u minder snel voor onaangename verrassingen komt te staan. Uiteraard kunnen we u ook hiermee helpen. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk weer in bedrijf kunnen helpen!

Binnen ons assortiment hanteren wij de volgende (A-) merken:
 
  • Marathon (Dutchi)
  • VEM
  • Cantoni
  • WEG
  • Bauer reductoren
  • RGM reductoren
  • Nord reductoren
  • SEW reductoren