[vc_row el_class=”cat_nav_home”][vc_column offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][electro_nav_menu][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1601133295964{background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”Onze vertragingskasten” font_container=”tag:h1|text_align:center|color:%230e3a5d”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”35″ equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1601133305438{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column width=”1/4″ el_class=”vc-ads-block” css=”.vc_custom_1601125511863{background-color: #ffffff !important;}”][vc_custom_heading text=”Wormwielreductoren zonder elektromotor” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%230e3a5d” use_theme_fonts=”yes” link=”url:https%3A%2F%2Fvbotech.nl%2Fproduct-category%2Fwormwielreductoren-zonder-elektromotor%2F”][vc_empty_space][vc_single_image image=”45599″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://vbotech.nl/product-category/wormwiel-vertragingskasten/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ el_class=”vc-ads-block” css=”.vc_custom_1601125555337{background-color: #ffffff !important;}”][vc_custom_heading text=”Wormwielreductoren met elektromotor” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%230e3a5d” use_theme_fonts=”yes” link=”url:https%3A%2F%2Fvbotech.nl%2Fproduct-category%2Fwormwielreductoren-met-elektromotor%2F”][vc_empty_space][vc_single_image image=”52047″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://vbotech.nl/product-category/wormwiel-vertragingskasten/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1675601852773{background-color: #ffffff !important;}”][vc_custom_heading text=”Hypoïde Vertragingskasten” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%230e3a5d” use_theme_fonts=”yes” link=”url:https%3A%2F%2Fvbotech.nl%2Fproduct-category%2Fhypoide-vertragingskasten%2F”][vc_empty_space][vc_single_image image=”45598″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://vbotech.nl/product-category/hypoide-vertragingskasten/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”8483″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_custom_heading text=”Vertragingskasten” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%230e3a5d” use_theme_fonts=”yes” link=”url:https%3A%2F%2Fvbotech.nl%2Fproduct-category%2Fhypoide-vertragingskasten%2F”][vc_column_text]

Vertragingskast nodig? Vanuit onze voorraad kunnen we een breed aanbod aan vertragingskasten snel bij u leveren. Afhankelijk van het toepassingsgebied vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan vertragingskasten. Weet u niet welke kast het beste is voor uw toepassing? Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen met een gepast advies.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Motorreductor, reductiekast, reductiemotor?” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%230e3a5d” use_theme_fonts=”yes” link=”url:https%3A%2F%2Fvbotech.nl%2Fproduct-category%2Fhypoide-vertragingskasten%2F”][vc_column_text]

Vertragingskasten of reductoren zijn breed inzetbaar. Afhankelijk van de toepassing hebben ze dan ook veel verschillende benamingen. De functie van een reductor is de mechanische overbrenging die de energie van een (elektro)motor omzet in een ander toerental. Dat toerental is dan benodigd voor de toepassing waarvoor de elektromotor wordt gebruikt. De rotatie van de uitgaande as van de elektromotor wordt verbonden met de reductor, die vervolgens via tandwielen de rotatie omzet in een ander toerental. Er zijn ook reductoren die de rotatie van de tandwielen via een uitgaande as haaks op de ingaande as laten gaan middels een kegelvormig tandwielsysteem. Ook is het mogelijk om met een spiraalvormig tandwiel het toerental te verlagen. Door dit zogenaamde “wormwiel” wordt het toerental verlaagd, maar heeft de uitgaande as van de reductor een hoog koppel. Ook zijn er nog motorreductoren die voorzien zijn van een frequentieregelaar. Hiermee kunt u de frequentie regelen, hetgeen voor sommige toepassingen nodig is.

Heeft u een defecte vertragingskast, dan kunnen we die uiteraard ook voor u repareren indien gewenst. In veel gevallen kunt u hiermee besparen. Vaak is de kast nog in prima staat voor verder gebruik, maar moet er het een en ander worden vervangen om hem weer in werking te laten treden. Daarnaast is het natuurlijk altijd verstandig om uw materieel goed te onderhouden, zodat het langer meegaat en u minder snel voor onaangename verrassingen komt te staan. Uiteraard kunnen we u ook hiermee helpen. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk weer in bedrijf kunnen helpen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]